Uzieta noliktava ar jauniem un lētiem (!) Nissan Skyline (+ VIDEO)

Japānā uzieta noliktava ar jauniem Nissan Skyline sporta automobiļiem, kurus tirgo par nedzirdēti lētām cenām.

Šī dārgumu krātuve pieder veikalam Trust Kikaku, kas nodarbojas ar oriģinālo rezerves daļu piegādi japāņu sporta auto un tirgo arī lietotus automobiļus. Atsevišķa noliktava atvēlēta kādas privātas kolekcijas skailainiem un arī šie automobiļi ir brīvi pieejami.

Blogera Sammit sagatavotajā video apskatā var redzēt, ka ārējā stāvlaukumā atrodas vairākas praktiski jaunu sporta automašīnu rindas, bet noliktavā ir absolūti jauni un ar plēvi pārklāti Skyline visās iespējamās krāsās.

Kolekcija apvieno ne tikai standarta produkciju, bet arī reti sastopamus modeļus, piemēram, modifikāciju V-Spec Nur (saīsinājums no Nurburgring), kas tika izlaista vien 750 vienībās.  

Bet pats jocīgākais ir tas, ka šie automobiļi nemaksā dārgāk kā kāds parasts jau daudz ko savā dzīvē pieredzējis mazauto. Piemēram, par sporta auto ar motora atmosfērisko versiju tiek prasīti 2000 dolāru, augstākas veiktspējas versija izmaksās 7000 dolāru, bet par Skyline ar turbomotoru prasa 9000 dolāru.

Salīdzinājumam minēsim, ka populārajā automobiļu tirdzniecības portālā mobile.de ir 49 sludinājumi, kur piedāvāts iegādāties lietotu Nissan Skyline. Lētākais eksemplārs maksā 7500 eiro, dārgākais – 100 000 eiro.

Nesen internetā bija izlikts video apskats par pasaulē visretāko Skyline, modifikāciju Z-Tune, kas tika izlaista 19 vienībās. Viens no šiem 500 Zs jaudīgajiem automobiļiem pieder Austrālijas kompānijai V-Spec Perfomance, kas tā vērtību lēš vairāk nekā 500 000 dolāru apmērā.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.