BMW parāda sportisko četrdurvju kupeju M8 Gran Coupe (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija BMW papildina 8.sērijas modeļu saimi ar sportisko četrdurvju kupeju M8 Gran Coupe.

Tehnisko pildījumu jaunais modelis aizguvis no M8 kupejas un kabrioleta, kas nozīmē, ka motortelpā tam atrodas 4,4 litru V8 agregāts, kas attīsta 600 Zs (750 Nm) vai 625 Zs Competition modifikācijā. Pirmajā gadījumā 100 km/h tiek sasniegti 3,3, otrā – 3,2 sekundēs. Piezīmēsim, ka tas ir par 0,2 sekundēm ātrāk nekā spēj bavāriešu tiešais konkurents – Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots pie atzīmes 250 km/h, bet, izvēloties M Driver’s Package, to var palielināt līdz 305 km/h.

No standarta modeļa M8 Gran Coupe atšķiras ar oglekļa šķiedras jumtu, oriģināla dizaina 20 collu riteņiem, jauniem bamperiem, kam lielākas gaisa pievades atveres, aerodinamiski pielāgotiem spoguļiem un plāksnītēm ar modeļa nosaukumu. Komplektā arī M xDrive pilnpiedziņa ar aktīvo diferenciāli, adaptīvā piekare, pastiprinātas bremzes un izplūdes sistēma ar diviem sapārotiem uzgaļiem katrā pusē.

Competition modifikāciju var atpazīt pēc melnā radiatora režģa, bamperiem, spoguļiem, spoilera uz izpūtējiem, kā arī M stūres, sporta sēdekļiem, mērinstrumentu grafikas un M logotipiem, kas raksturīgi abiem Gran Coupe variantiem.

M8 Gran Coupe ražošana sāksies novembrī. Vispirms uz konveijera nonāks 400 First Edition eksemplāri. Šīs ierobežotās sērijas automašīnas atšķirsies ar oriģināla dizaina riteņu diskiem un bronzas dekoriem salonā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.