Šoreiz Nissan GT-R un Corvette – Dubaijas ātrā palīdzība saņem kārtējos varenauto

Dubaijas (AAE) ātrās palīdzības dienests saņēmis divus varenauto: Nissan GT-R un Chevrolet Corvette C7. Pilsētas vadība uzskata, ka mediķiem tas palīdzēs ātrāk nokļūt pie cietušā.

Jaudīgās sporta automašīnas Nissan GT-R un Chevrolet Corvette C7, kā arī apvidus auto Range Rover ir trīs kārtējie jaunie un nebūt ne lētie automobiļi, kas papildina Dubaijas ātrās palīdzības autoparku. Dubai Corporation for Ambulance Services (DCAS) vadītājs Halifs Bin Drai uzskata, ka jaunie spēkrati palīdzēs saīsināt neatliekamās palīdzības ierašanās laiku pie pacienta no astoņām līdz četrām minūtēm.

Neskaitot nule iegādātos automobiļus, DCAS rīcībā ir astoņi jaudīgi un speciāli aprīkoti transportlīdzekļi, kurus izmanto  gadījumos, kad līdz notikuma vietā jāierodas visīsākajā laikā.

Tiek plānots, ka superauto mediķu brigādes negadījuma vietā ieradīsies ātrāk par galvenajiem spēkiem un cietušajiem sniegs pirmo palīdzību. Supermobilās komandas varētu dežurēt arī masu pasākumu norises vietās, piemēram, kāda liela sporta pasākumu laikā.

Dubaijas mediķi par atbalstu nesūdzas, tāpat kā šīs pilsētas policisti, kas patrulēšanai var izmantot veselu plejādi eksotisku superauto, tajā skaitā Aston Martin One-77, Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder un  Lykan HyperSport.

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/zulekhahospitals

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.