Porsche Panamera nosvin desmitgadi tirgū ar „zelta” versiju (+ FOTO)

Atzīmējot Porsche Panamera saimes 10 gadu jubileju, vācu kompānija laiž klajā īpašo modeli 10 Year Edition. Lētākais no jubilejas modeļiem maksās 114 532 eiro.

Porsche prezentējis modeli 10 Year Edition, kas no standarta versijas atšķiras ar unikāliem eksterjera elementiem un bagātīgu aprīkojumu. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita 21 collu riteņu diski baltā zelta tonī, tādas pašas krāsas uzraksts Panamera 10 uz priekšējām durvīm, sliekšņu uzlikas ar jubilejas versijas nosaukumu, specversijas logotipi salonā. Specversijas interjeru grezno melnās ādas apdare un baltā zelta krāsas diegu nošuvums.  

Komplektācijā ietilpst LED-Matrix lukturi, ieskaitot PDLS Plus (Porsche dinamisko gaismu sistēma), joslas uzturēšanas un joslas maiņas palīgsistēmas, atpakaļskata kamera, ceļazīmju atpazīšanas palīgsistēma un parkošanās asistents. Pircējs iegūs arī apsildāmus komforta sēdekļus ar 14 regulācijas iespējām, Soft-Close durvis, Bose audio sistēmu, digitālo radio un panorāmas jumtu ar Privacy tonējumu, savukārt hibrīdmodeļiem būs borta lādētājs ar 7,2 kW jaudu ierasto 3,6 kW vietā.

Visi modeļi komplektēti ar Porsche Active Suspension Management (PASM) pneimatisko trīskameru balstiekārtu un Power Steering Plus stūres iekārtu.

Panamera 4 Edition 10 ar 2,9 litru Biturbo 330 Zs motoru maksās vismaz 114 532 eiro, Sport Turismo – vismaz 116 912 eiro, bet 462 Zs jaudīgie hibrīdmodeļi Panamera 4 E-Hybrid un Sport Turismo – attiecīgi 127 860 un 130 121 eiro.

Pirmās paaudzes Porsche Panamera debitēja 2009. gada aprīlī, bet otrās paaudzes modelis – 2016. gada vasarā. Kopumā vācu uzņēmums 10 gadu laikā pārdeva vairāk nekā 250 tūkstošus šī modeļa eksemplāru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.