Toyota Camry tagad arī pilnpiedziņas modifikācijā

Toyota Camry turpmāk varēs nopirkt arī pilnpiedziņas modifikācijā e-Four, tiesa – šāds modelis būs pieejams tikai Japānas tirgū.

Japānas autobūves kompānija Toyota iepazīstinājusi ar jaunu sedana Camry modifikāciju. Tā pieejama pašmāju tirgū un aprīkota ar elektromotoru pie pakaļējās ass, kas palīdz hibrīdsistēmai brīžos, kad elektronika konstatē riteņu izbuksēšanu starta brīdī slidenos braukšanas apstākļos. Sistēma strādā tikai starta brīdī un atslēdzas, kad automašīnas ātrums pārsniedz 10 km/h.

Camry Japānas tirgū tiek piedāvāts kā 211 Zs jaudīgs hibrīds uz 2,5 litru benzīna atmosfēriskā motora bāzes. Modifikācija e-Four aprīkota ar vēl vienu elektromotoru, kas piepalīdz aizmugures riteņiem, hibrīdsistēmas maksimālo atdevi palielinot līdz 218 Zs.

Ražotājs uzskata, ka no decembra tirgū pieejamais pilnpiedziņas sedans varētu būt interesants klientiem, kas dzīvo Japānas ziemeļu un kalnu reģionos.

Atgādināsim, ka Toyota Camry 2019.gadā atgriezās Eiropas tirgū pēc 14 gadu pārtraukuma. Arī šeit tā pieejama hibrīdversijā. Cena Latvijā – no 28 500 eiro.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.