Dacia Duster Black Collector 500 vienībās (+ FOTO)

Rumāņu autoražotājs Dacia izlaidīs 500 krosovera Duster eksemplārus īpašajā izpildījumā Black Collector. Visas automašīnas paredzētas Francijas tirgum.

Renault-Nissan-Mitsubishi aliansē ietilpstošais zīmols Dacia uzsācis pasūtījumu pieņemšana krosovera Duster Black Collector, kas tiks izlaists vien 500 vienībās.

Dacia Duster Black Collector pamatā ir visdāsnākā aprīkojuma versija Prestige. Šāda automašīna atšķirsies ar īpašu melnu virsbūves krāsojumu, ko izcels perlamutra efekts, kā arī pelēkas un citrondzeltenas krāsas fragmenti un grafiskie zīmējumi.

Krosovera aprīkojumā ir bezatslēgas pieejas sistēma, multimediju sistēma ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, atpakaļskata kamera, riepu spiediena kontrole, klimata kontrole, speciāli grīdas paklājiņi, rezerves ritenis un Focal audio sistēma.

Krosovera motortelpā atrodas 1,3 litru benzīna turbo motors, kas attīsta 130 zirgspēku jaudu un savienots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Piedziņa – tikai uz priekšējiem riteņiem. Automašīna ir pieejama pasūtīšanai speciālā vietnē par sākuma cenu 19 490 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.