Volvo S60 atsakās no dīzeļdzinējiem (+ FOTO)

Volvo S60 kļūst par markas pirmo modeli, kas atsakās no dīzeļdzinējiem, turpmāk tas būs pieejams ar benzīna motoriem un hibrīdversijā.

Zviedrijas autoražotājs izpilda savu agrāk doto solījumu pakāpeniski pilnībā atteikties no dīzeļdzinējiem, tādejādi S60 kļūst par pirmo modeli ceļā uz jauno nākotni.

Saskaņā ar ražotāja informāciju, jaunais S60 būs pieejams ar trīs benzīna turbo motoriem un hibrīdversijā ar Plug-in tehnoloģiju. Benzīna turbo dzinēji T4, T5 un T6 ir veidoti uz divlitru agregāta bāzes un attīstīs attiecīgi 190, 250 un 310 Zs jaudu, savukārt Plug-in T8 Twin Engine hibrīds attīstīs kopējo jaudu 390 Zs.

Sedans pircējiem tiek piedāvāts divās augstvērtīgās aprīkojuma versijās (R-Design un Inscription), kas ietver, tostarp Sensus Connect multimedijus ar interneta pieeju, 3D navigāciju, automātisko divu zonu klimatkontroli un dažādus elektroniskos palīgasistentus.

R-Design ir sportiskāk veidota versija ar stingrāku balstiekārtu un attiecīgu salona iekārtojumu, bet Inscription uzsvaru liek uz komfortu ar ādas sēdekļiem, dabīgā koka un hroma dekoriem, kā arī īpaši smalku ātrumpārslēgu no zviedru kristāla.

Jaunā Volvo S60 cena Vācijas tirgū sāksies no atzīmes 43 200 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.