Kuram lielākās nāsis? – Frankfurtē debitē jaunais BMW 4.sērijas prototips (+ FOTO)

Jaunā BMW 4.sērija pārsteidz ar milzīgiem riteņiem un radiatora resti krosovera X7 stilā.

Bavārieši uz Frankfurtes autoizstādi atveduši jaunās 4.sērijas prototipu, kas izceļas ar diviem līdz šim neredzētiem elementiem – 21 collu riteņu diskiem un radiatora resti ar iespaidīga izmēra “nāsīm”, kas šajā ziņā ļaus sacensties ar jauno X7 un 7.sērijas sedanu. BMW gan norāda, ka sērijveida modelis, kas pirmizrādi piedzīvos nākamā pavasara Ženēvas autoizstādē, ar Frankfurtes prototipu sakritīs par 85%, taču lielākā daļa elementu, ieskaitot jau pieminēto radiatora resti, netiks izmainīti.

Tehniskā ziņā 4.sērija atkārtos 3.sērija G20 modeli, iegūstot identiskas konstrukcijas motorus un kārbas. Paredzams, ka bāzes versiju aprīkos ar divlitru turbomotoru, kas atkarībā no varianta izdod 184 vai 252 Zs. Komplektā ar spēka agregātu strādās 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba. 4.sērijas BMW varēs pasūtīt aizmugures vai visu riteņu piedziņas modifikācijā.

Pašlaik tiek piedāvāts pirmās paaudzes modelis, kas BMW piedāvājumā ir kopš 2014.gada.Pircējs var izvēlēties kupejas, kabrioleta vai Gran Coupe modifikāciju. Jauno modeli dīleru centros var gaidīt 2020.gada vasarā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.