Mercedes-AMG laiž klajā 306 Zs krosoveru ar septiņām sēdvietām (+ FOTO)

Jaudīgās vācu tehnikas kalve Mercedes-AMG laidusi klajā jaunu modeli. Šoreiz tas ir septiņvietīgs krosovers GLB 35, kas pirmizrādi piedzīvos septembrī – Frankfurtes autoizstādes ietvaros.

Augstas veiktspējas krosovers Mercedes-AMG GLB 35 aprīkots ar divlitru četrcilindru turbomotoru, kas attīsta 306 Zs un 400 Nm – par 82 Zs un 50 Nm vairāk nekā krosovera standarta versija. Dzinējs strādā kombinācijā ar AMG Performance 4Matic pilnpiedziņu un astoņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu. 100 km/h šāda automašīna sasniedz 5,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

Mercedes-AMG GLB 35 uzstādīta modernizēta piekare, kas samazina virsbūves sasvēršanos, izbraucot līkumus lielā ātrumā, jauna adaptīvā stūres iekārta, spēcīgas bremzes ar 350 un 330 mm (priekšā/aizmugurē) bremžu diskiem. Par piemaksu pieejama AMG Ride Control adaptīvā piekare, kas sporta/komforta braukšanas amplitūdu ļaus noregulēt vēl precīzāk.

No standarta versijas augstās veiktspējas modeli varēs atšķirt pēc zīmīgās Panamericana radiatora restes un priekšējā splitera, bet aizmugurē izceļas difuzors, kas iebūvēts pa vidu divām apaļām izplūdes sistēmas caurulēm. Komplektu papildina jumta spoileris un īpaša dizaina 19 collu riteņu diski.

Mercedes-AMG GLB 35 ir pirmais Mercedes-AMG kompaktais modelis, kuram pēc pircēja vēlmes iespējams uzstādīt trešo sēdekļu rindu ar diviem atsevišķiem sēdekļiem, kur labi jutīsies personas ar augumu līdz 1,68 m.

Eiropas tirgū Mercedes-AMG GLB 35 tirdzniecība sāksies 2020.gada pirmajos mēnešos. Cenas ražotājs vēl neatklāj.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.