Toyota piedāvā greznu minivenu (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Toyota izlaidusi minivenu Majesty, kas piedāvā desmit sēdvietas, ieskaitot divas īpaši komfortablas un labi aprīkotas sēdvietas biznesa klientiem.

Minivens Majesty ir labi zināmā mikroautobusa Toyota Hiace greznākā modifikācija, kas būs pieejama trīs versijās: Standart, Premium un Grande.  

Majesty atšķirsies ar jaunu hromētu radiatora režģi un bamperiem, diožu lukturiem un atbīdāmām durvīm. Automobilis paredzēts desmit ceļotājiem. Sēdvietas izkārtotas četrās rindās, turklāt divas ir īpaši labi aprīkotas un atvēlētas klientiem ar paaugstinātām komforta prasībām. Majesty aprīkojumā ir deviņi drošības spilveni, septiņas USB pieslēgvietas, audio sistēma ar 12 skaļruņiem, ar ādu apvilkti sēdekļi.

Vadītājam palīdzēs aklās zonas uzraugs, avārijas bremzes, parkošanās palīgs un joslas uzturēšanas asistents. Komplektā arī adaptīvā kruīzkontrole, klimatkontrole un multimediju iekārta.  

Minivena motortelpā atradīsies 2,8 litru turbodīzelis, kas attīstīs 163 Zs jaudu un 420Nm. Komplektā ar to darbojas sešu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas vilkmi nogādā aizmugures riteņiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.