Jauna informācija par jauno Nissan Juke

Britu žurnālisti, kas izmēģinājuši jaunā Nissan Juke testu prototipu, dalās ar informāciju, ko viņiem atklājis ražotājs.

Jaunais Juke gatavojas pirmizrādei, ko ražotājs nolicis uz 3.septembri. Pašlaik testu programma tuvojas noslēgumam un arvien vairāk informācijas nonāk atklātībā.

Britu Autocar žurnālisti jau pabraukuši ar testa prototipu un uzzinājuši, ka sērijveida modelis veidots koncepta GT-R 2020 Vision Gran Turismo un krosovera Gripz stilistikā, tajā pašā laikā saglabājot tikai Juke raksturīgo izskatu.

Testu prototips bijis aprīkots ar 115 Zs jaudīgo motoru no Nissan Micra, kas uz šo brīdi, ir vienīgais oficiāli apstiprinātais jaunā Juke motors. Spēka agregāts darbojas komplektā ar septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu, bet no variatora transmisijas ražotājs nolēmis atteikties.

Tiek prognozēts, ka motoru piedāvājumu kuplinās  1,3 litru benzīna, 1,6 litru dīzeļa, kā arī aptuveni 200 Zs jaudīgs turbomotors. Iespējama arī PHEV hibrīda modifikācija, taču par to ražotājs vēl nav gatavs runāt.

Zināms, ka Juke pirmoreiz iegūs stūri ar augstuma un garuma regulāciju, kā arī iespēju pieslēgties pie Nissan Connected Services. Šī viedtālruņa lietojumprogramma ļaus noteikt automobiļa atrašanās vietu un ātrumu, attālināti atslēgt un aizslēgt durvis, bet, ja to savieno ar Google Home, tad kļūst pieejamas vēl 35 komandas.

Jaunā modeļa riteņu bāze pieaugusi par 106 mm, bet bagāžas nodalījums – no 354 līdz 422 litriem.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.