Solītais Bugatti varenauto jau internetā

Globālajā tīmeklī jau prezentēti Bugatti jaunā varenauto Centodieci attēli. Automašīna izgatavota pēc klasiskā modeļa EB110 SS motīviem un tiks izlaista ierobežotā skaitā.

Bugatti Centodieci jeb 110 tulkojumā no itāļu valodas, izgatavots uz Chiron bāzes, taču apveltīts ar pilnībā jaunu virsbūvi, kas veidota pēc klasiskā modeļa EB110 SS motīviem. Līdzību ar 90.gadu modeli var saskatīt mazākajā nekā Chiron pakavveida radiatora režģī, bufera gaisa pievadu formā un piecās apaļajās ventilācijas atverēs, kas izveidotas uzreiz aiz sānu stikliem.

Aizmugure zīmīga ar trīsdimensiju lukturiem visā platumā un četrām izplūdes sistēmas caurulēm, kas pa pāriem novietotas viena virs otras.

Centodieci, visticamāk, apgādāts ar tādu pašu 1500 Zs motoru kā Chiron, lai gan daži ziņu avoti vēstīja, ka “110” varētu būt nedaudz jaudīgāks un tādejādi kļūt par jaudīgāko sērijveida modeli Bugatti vēsturē.

Vēsturiskais Bugatti EB110 SS tika prezentēts 1992.gadā un no standarta modeļa (bez SS) atšķīrās ar lielākām degvielas sprauslām, pārveidotu izplūdes sistēmu, mazāku svaru un oglekļa šķiedras paneļiem. Divdurvju kupeja bija komplektēta ar 3,5 litru V12 motoru, kas attīstīja 611 Zs (650 Nm) jaudu un 100 km/h ļāva sasniegt 3,2 sekundēs.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.