Lincoln Aviator hibrīdmodifikācija iegūst 500 Zs

Lincoln iepazīstinājis ar sava 2018.gada prezentētā krosovera Aviator hibrīdmodifikāciju, kas varēs lepoties ar 500 Zs spēcīgu iekārtu.

Ford sastāvā ietilpstošais Lincoln atklājis krosovera Aviator hibrīdmodifikācijas tehniskos raksturlielumus. Saskaņā ar ražotāja informāciju Aviator hibrīds būs aprīkots ar trīslitru twin-turbo sešcilindru benzīna motoru, kas darbosies tandēmā ar elektromotoru. Agrāk tika prognozēts, ka šāda hibrīdiekārta attīstīs 450 Zs jaudu, taču tagad tiek precizēts, ka atdeve ir krietni lielāka, proti – 500 Zs un 854 Nm.

Aviator standarta versija tiek aprīkota ar trīslitru sešcilindru benzīna motoru, kas ar divu turbīnu atbalstu attīsta 400 Zs un 542 Nm un darbojas pārī ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Krosovera komplektācijā ietilpst adaptīvā piekare, kas automātiski pielāgojas ikvienām ceļa seguma un profila izmaiņām, ciparu mērinstrumenti un liels multimediju sistēmas ekrāns. Aviator ir pirmais amerikāņu markas modelis, kuram pieejama elektroniskā atslēga: īpaša lietojumprogrammu viedtālrunī, kas nodrošina piekļuvi durvju slēdzenēm, aizdedzei un citām automašīnas funkcijām.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.