Jaguar Land Rover sola piecus jaunus modeļus nākamo divu gadu laikā

Jaguar Land Rover tuvāko divu gadu laikā piepildinās modeļu piedāvājumu ar pieciem jaunumiem: jaunās paaudzes Defender un Range Rover, elektrisko XJ un diviem krosoveriem.

Jaguar Land Rover pastāstījis par jaunumiem, kas gaidāmi tuvāko divu gadu laikā. Jau septembrī (Frankfurtes autoizstādē) pirmizrādi piedzīvos jaunās paaudzes Defender, bet pēc tam pienāks kārta modelim, kas nomainīs biznesa klases sedanu XJ. Jau tagad zināms, ka flagmanis startēs ar pilnībā elektrisku spēka iekārtu un tikai tad sekos hibrīdversija un modelis ar benzīna motoriem.

2021.gada sākumā Jaguar prezentēs krosoveru J-Pace, kas tiks pasniegts kā ekoloģisks un videi draudzīgs transportlīdzeklis, savukārt tā paša gada beigās markas piekritējus iepriecinās Land Rover, vispirms laižot klajā jaunu elektrisku krosover Road Rover, kas būs lielāks par Evoque, taču mazāks par Velar. Visbeidzot, 2022.gadā pircējus sasniegs greznā krosovera Range Rover piektās paaudzes modelis.

Visu jaunumu pamatā ir MLA arhitektūra, kas piemērota arī elektrificēto modeļu ražošanai un tieši šo virzienu Jaguar Land Rover tuvāko gadu laikā plāno attīstīt visintensīvāk.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.