Ķīnieši piedāvā sedanu 03+, kas būs ātrāks par Maserati Levante (+ FOTO)

Ķīnas kompānija Lynk&Co iepazīstinājusi ar jaudīgo sedanu 03+, kas pašmāju tirgū jau pieejams dīleru salonos.

Geely (arī Volvo īpašnieks) sastāvā ietilpstošā kompānija Lynk&Co uzsākusi jaudīgā sedana 03+ tirdzniecību. Automašīna apgādāta ar divu litru benzīna četrcilindru dzinēju, kas attīsta 254 Zs jaudu un 350 Nm griezes momentu un strādā kombinācijā ar Aisin astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Šāda kombinācija, kas sastopama arī Volvo modeļos, nodrošina paātrinājumu līdz simtam 5,9 sekundēs, kas ir ātrāk nekā, piemēram, Maserati Levante ar trīs litru 275 Zs dīzeli vai 350 Zs tāda paša tilpuma benzīna motoru.

Lynk&Co sportisko modeli varēs atpazīt pēc oglekļa šķiedras aerodinamiskā aprīkojuma komplekta, jauniem 19 collu riteņu diskiem, apaļajiem izplūdes sistēmas izvadiem un melnas krāsas radiatora restes, virsbūves priekšējiem statņiem, jumta, durvju rokturiem un spoguļu korpusiem. Melnā krāsā būs arī difuzors, izplūdes sistēmas uzgaļi un spoileris.

Salonam izmantota alkantara apdare ar ko apvilkti priekšējie sēdekļi, durvju paneļi, priekšējais panelis un centrālā konsole ātrumpārslēga apvidū. Kontrastam izmantots dzeltenu diegu nošuvums.

Lynk & Co 03 parastais sedans Ķīnā tiek piedāvāts ar 1,5 litru trīscilindru turbo motoru vai 2,0 litru turbo četrcilindru agregātu. Jauda: 156 – 190 Zs, cena – 113 800 juaņu (14 770 eiro) par bāzes modeli. Jaudīgais variants 03+ maksās vismaz 185 800 juaņu (24 100 eiro).

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.