Autovedējs ar jauniem Toyota Supra iekļūst avārijā (+ FOTO)

Autovedējs ar pilnīgi jauniem Toyota Supra sporta automobiļiem iekļuvis avārijā uz kāda no autoceļiem Ungārijā. Bojāti vairāki spēkrati, turklāt daži – visai nopietni.

Autovedējs ar pilnīgi jauniem Toyota Supra automobiļiem, kas, acīmredzot, tika vesti kādam markas dīlerim, iekļuvis avārijā uz kāda autoceļa Ungārijā. Avārijas iemesli vēl tiek skaidroti, taču jādomā, ka negadījums noticis, kādam citam kravas auto uztriecoties autovedējam no mugurpuses.

Houston Underground Races Facebook vietnē publicētajos attēlos var redzēt, ka apakšā novietotā Supra ir cietusi visai pamatīgi, iegūstot bojājumus visas aizmugures platumā, kamēr otrajā stāvā transportētajam sporta auto paveicies vairāk. Spriežot pēc tā, ka no savas vietas izkustējusies Supra, kas atrodas priekšā visvairāk cietušajam melnās krāsas automobilim, var prognozēt, ka lielāki vai mazāki bojājumi būs arī citiem autovedējā transportētajiem spēkratiem.

Jaunās paaudzes Toyota Supra debitēja gada sākumā, Detroitas autoizstādē. Sērijveida versija aprīkota ar trīs litru sešcilindru BMW motoru, kas attīsta 340 ZS. Latvijā japāņu sporta auto cena sāksies no atzīmes 64 400 eiro.

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/IKYIHUR/?tn-str=k*F

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.