Sīkums, taču patīkami – Škoda uzlabo savu modeļu aprīkojumu

Čehijas autobūves kompānija Škoda uzlabojusi savu modeļu aprīkojumu ar opcijām, kas pirms tam bija pieejamas tikai kā papildaprīkojums.

Ražotājs ziņo, ka uzlabojis vairāku savu modeļu aprīkojumu. Tā visvairāk pirktais Škoda modelis Octavia turpmāk, sākot ar aprīkojuma versiju Active būs komplektēts ar ādas stūri, lietus sensoru, tālo gaismu asistentu un Bluetooth brīvroku sistēmu tālrunim, Style versija – ar automātiski aptumšojošiem atpakaļskata spoguļiem un aizmugures sēdekļu atzveltņu nolaišanas iespēju no bagāžnieka, bet augstākais aprīkojuma komplekts L&K – sudraba krāsas jumta reliņus un jaunākās paaudzes pieejas un Start-Stop sistēmu Kessy.

Automobiļa atslēgā tagad integrēts kustību sensors – ja atslēga netiek pārvietota, elektronika signālu nesūta. Šāda sistēma (Kessy) sērijā Octavia RS, pārējiem – pieejama par piemaksu. Vēl viens jaunievedums RS modifikācijai – mirdzoši melnas jumta sliedes.

Octavia Scout varēs lepoties ar jauno Bolero multimediju iekārtu, ieskaitot 8 collu ekrānu, Bluettooth un Smartlink+, kas atbalsta Android Auto, Apple Carplay un Mirrorlink.

 

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.