Maksā 17 000 eiro, izskatās par 240 000 eiro – arābi pārbūvē Suzuki Jimny (+ FOTO)

Arābu tūninga kompānija Fast Car Service Center no Dubaijas parādījusi pārbūvētu Suzuki Jimny, kas izskatās ļoti līdzīgs ekskluzīvajam Mercedes-AMG G 63 Edition 1 apvidus auto.

Mazais japāņu apvidnieks Suzuki Jimny ir pateicīgs materiāls tiem, kas vēlas padarīt to līdzīgu Mercedes G-klasei: abi apveltīti ar kantainas formas virsbūvēm, līdzīgiem motora pārsegiem un spārnu uzlikām. Tieši tādēļ arābu tūninga speciālistiem nemaz tik ļoti jāpūlas nebija – Jimny tika izveidota  Mercedes-AMG G 63 Edition 1 raksturīgā Panamericana radiatora reste un platāki spārni uz kuriem pārceļoja virzienrādītāji.

Tūninga kompānija piemeklēja lielākas riepas un diskus, pārveidoja bamperus un veica nelielas korekcijas spoguļiem, kā rezultātā kompaktais budžeta japāņu apvidus auto, kas Latvijā maksā tikai nedaudz vairāk par 17 000 eiro, tagad izskatās kā lielais un prestižais Mercedes-AMG G 63 Edition 1, kas Vācijā tiek tirgots par 240 000 eiro. Būtiskākā atšķirība – Suzuki ir trīs durvis, bet Mercedes – piecas, japāņu apvidnieka dzinējspēks 1,5 litru motors ar 105 Zs, Mercedes – V8 agregāts, kas attīsta 585 Zs.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.