Audi RS7 bruņu versija izrādās ātrāka par standarta modeli (+ FOTO)

Amerikāņu kompānija AddArmor laidusi klajā Audi RS7 bruņu versiju, kas var sasniegt maksimālo ātrumu 325 km/h.

AddArmor radījusi bruņām pasargātu Audi RS7 modifikāciju, ko paši dēvē par “pasaulē ātrāko ložu necauršaujamo automobili”. Lai to panāktu, AddArmor noslēdza sadarbības līgumu ar tūninga kompāniju APR, kas modernizēja četrlitrīgo V8 motoru, palielinot jaudu līdz 771 Zs un 1085 Nm. Rezultātā vācu hečbeks 100 km/h sasniedz 2,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 325 km/h.

AddArmor savukārt, pievienoja speciālus virsbūves paneļus no polikarbonāta, kas ir “desmit reizes izturīgāki par tērauda bruņām, taču tajā pašā laikā par aptuveni 60% vieglāki” un aizstāja parastos stiklus ar speciāliem daudzslāņu logiem, kam nekaitē lodes. Bruņu pārklājums mašīnas konstrukcijai pievieno tikai 90 kg, taču efekts ir liels – RS7 atbilst Eiropas aizsardzības standartam B4, kas nozīmē, ka automašīna var pasargāt savus pasažierus ne tikai no vieglo  ieroču uguns, bet arī no nopietnākas tehnikas, ieskaitot .44 Magnum.

Konstrukciju papildina piparu gāzes izsmidzināšanas iekārta, dūmu aizsega radīšanas sistēma, „skaņas lielgabals” un Run-Flat riepas. No nevēlamu personu uzbrukuma sargās arī elektrošoka funkcija durvju rokturos un īpaši spilgti gaismu signāli.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.