Chevrolet Niva kļuvusi dinamiskāka

GM-AvtoVAZ kopuzņēmums iepazīstinājis ar modernizēto Chevrolet Niva, kas, pateicoties elektroniskās motora vadības bloka programmatūras atjauninājumam, kļuvusi dinamiskāka ar to pašu 80 Zs jaudīgo dzinēju.

Chevrolet Niva ir aprīkota ar astoņu vārstu 1,7 litru benzīna dzinēju, kas attīsta 80 Zs jaudu un 127 Nm griezes momentu. Ražotājs informē, ka jaunais programmnodrošinājums uzlabos automobiļa dinamiku, nodrošinās labāku paātrinājumu un papildu komfortu, neietekmējot dzinēja resursu. Lai gan netiek sniegti konkrēti skaitļi, GM-AvtoVAZ uzsver, ka testi apstiprinājuši elastības un vilkmes uzlabošanos pie maziem un vidējiem dzinēja apgriezieniem.

Chevrolet Niva ar atjaunināto programmnodrošinājumu jau pieejama dīleru salonos.

Šā gada marta beigās Chevrolet Niva saņēma vēl vienu svarīgu atjauninājumu – standarta septiņu collu skārienekrāna multimediju sistēmu. Tā darbojas uz Windows CE 6.0 platformas, bet iebūvētais Navitel navigators atbalsta GPS un GLONASS sistēmas. Šāds multimediju komplekss pircējam izmaksā 46 tūkstošus rubļu (643 eiro), pērkot apvidnieku LEM komplektācijā un 11 tūkstošus rubļu (154 eiro), aprīkojuma versijā GLC Multimedia. Auto cenas svārstās no 639 000 (8940 eiro) līdz 799 000 rubļu (11 180 eiro).

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.