BMW ļauj ielūkoties nākotnē ar 600 Zs koncepta palīdzību (+ FOTO)

BMW īpašā konferencē Minhenē prezentējis konceptu Vision M Next – prototipu, kas izstrādāts, lai sniegtu priekšstatu par markas tuvākās nākotnes modeļiem, ieskaitot nākamās paaudzes i8 hibrīdu.

BMW Vision M Next demonstrē filozofiju, ko Bavārijas ražotājs nosaucis par „D-ACES”. “D-ACES” (design, autonomous driving, connectivity, electrification, services) apvieno piecus zīmola nākotnes pamatprincipus jeb konkrētāk: dizainu, autonomo braukšanu, savienojamību, elektrifikāciju un dažādu pakalpojumu pieejamību.

Konceptauto , kura siluets atgādina pašreizējo i8, ieguvis unikālu priekšējās un aizmugurējās daļas dizainu, kas ir krāsotas Thrilling Orange tonī, savukārt vairāki elementi norāda uz vēsturisko M1 modeli, kas tika ražots no 1978. līdz 1981. gadam. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita arī īpatnējais radiatora režģis ar lāzergravējumu, šaurā leņķveida optika ar organiskām gaismas diodēm (OLED), kā arī „kaijas spārnu” uz augšu atveramās durvis.

BMW Vision M Next aprīkots ar 600 Zs hibrīdiekārtu, kuras sastāvā darbojas divi uz aizmugurējās ass uzstādīti elektromotori un jauns divu litru benzīna dzinējs. BOOST + režīmā iekārtas jauda īslaicīgi palielinās, ļaujot 100 km/h sasniegt trīs sekundēs. Maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 300 kilometriem stundā.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.