Pārdošanā lielākais jebkad uzbūvētais Porsche (+ FOTO)

Mecum izsolē tiks piedāvāts lielākais jebkad uzbūvētais Porsche – motormāja ar nosaukumu Tempo Mikafa Sport Camper.

Tempo Mikafa Sport Camper ir ražots 1955.gadā. Tas ir ļoti rets ceļojumu kemperis, kas uzbūvēts vien trīs eksemplāros. Vizuāli furgoniņš līdzinās Porsche 356 modelim un to komplektēja ar šī modeļa četrcilindru opozītmotoru. Uz piederību vācu sporta automašīnu ražotājam norāda arī Porsche emblēmas vairākās vietās, taču patiesība ir daudz sarežģītāka – Tempo Mikafa Sport Camper pamatā ir vācu kompānijas Mikafa konstrukcija uz kompānijas Tempo izstrādātās Matador šasijas, bet Porsche galvenais pienesums ir jau pieminētais opozītmotors un atsauce uz 356 saimes modeļa dizainu.

Mikafa motormājas pamatā tika komplektētas ar Austin četru cilindru motoriem un pat BMW V8 agregātiem, bet šie trīs eksemplāri tika radīti ar uzsvaru uz īpaši sportisku noti. Motors bija novietots aiz priekšējiem sēdekļiem, bet piekļuvi tam nodrošināja atverama lūka.

Mecum piedāvāta motormāja, kas izsolē nonāks augusta vidū, ir pilnībā funkcionāla – tai ir atpūtas zona ar salokāmu galdiņu un dīvāniem, kas pārtop par divguļamu gultu, virtuve ar gāzes pavardu, vannas istaba ar ūdens padevi un izlietni. Tiesa, nākamajam īpašniekam nāksies ieguldīt līdzekļus, lai transportlīdzekli savestu kārtībā un arī oriģinālais motors šeit aizstāts ar nezināmas izcelsmes agregātu.

Mecum vēl nenosauc cenu, taču zināms, ka 2017.gadā šāds furgoniņš tika pārdots par 132 000 dolāru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.