Škoda Fabia ar 1 000 000 km nobraukumu iztikusi bez nopietniem remontiem (+ FOTO)

Taksometra vadītājs no Bosnijas un Hercegovinas nobraucis jau vairāk nekā miljonu kilometru ar savu Škoda Fabia, taču automobilis izrādījies tik izturīgs, ka 16 gadu laikā nopietns remounts tā arī nav bijis vajadzīgs.

Mirsards Čošičs no Bosnijas un Hercegovinas nodarbojas ar taksometru pakalpojumu sniegšanu šim nolūkam izmantojot 2003.gadā ražotu Škoda Fabia. Nesen automobiļa odometrs sasniedza viena miljona atzīmi, un ierīce pārtrauca nobraukto kilometru skaitīšanu.

Čošiču uzmeklēja Bosnijas un Hercegovinas Škoda automobiļu importieris, lai pasniegtu dāvanu sakarā ar nozīmīgo notikumu. Taksists saņēma zīmola pulksteni, sertifikātu, kā arī solījumu par bezmaksas odometra nomaiņu un 2500 eiro atlaidi jauna automobiļa iegādei. No jaunā automobiļa Čošičs atteicās, tā vietā pieņemot piedāvājumu par viņa vecās Škoda bezmaksas apkopēm viena gada garumā.

Izturīgā Škoda Fabia aprīkota ar 1,9 litru dīzeļdzinēju, kas 2000. – 2004. gados ražotajām Fabia tika piedāvāts 64 vai 101 zirgspēku versijās.

Attēlos redzamais automobilis tik tiešām izskatās labi – jādomā, ka īpašnieks to saudzē, rūpīgi kopj un savlaicīgi remontē, un, iespējams, tieši tāda attieksme sekmējusi to, ka bez nopietniem remontiem taksists nobraucis jau 16 gadus, pieveicot vairāk nekā 16 miljonus kilometru.

Nesen mediji ziņoja par kādu 1990.gadā ražotu Land Rover Discovery, kas arī pārvarējis 1 miljonu kilometru, turklāt daudz skarbākos klimata apstākļos, Baikāla apkaimē Krievijā. 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.