Lexus modernizējis GX apvidnieku

Lexus GX piedzīvojis pirmo modernizāciju pēdējo piecu gadu laikā. Tagad tas ieguvis korporatīvajam stilam atbilstošu izskatu un jaunus elektroniskos palīgus.

Modernizētā GX galvenā atšķirības pazīme ir milzīgā radiatora reste, kas aizņem gandrīz visu priekšpusi un sastāv no daudziem L-veida elementiem un sasaucas ar jaunajiem lukturiem, kuros integrētas L-veida dienasgaismas. Turpmāk jau bāzes versijā Lexus GX tiks aprīkots ar Lexus Safety System+, kas ietver adaptīvo kruīzkontroli, tuvo/tālo gaismu automātiku un ceļazīmju atpazīšanas funkciju.  

Lexus apvidniekam sagatavoti vairāki noformējuma varianti: Sport Design Package ar īpašu aerodinamikas komplektu un melniem 19 collu riteņiem, kā arī Off-Road Package ar papildu degvielas tvertnes aizsargiem, apkārtskata kamerām un Multi-Terrain Select braukšanas režīmu izvēli.

Zem motora pārsega izmaiņu nav – tur joprojām 4,6 litru V8 agregāts, kas attīsta 301 Zs (466 Nm) jaudu un darbojas kombinācijā ar sešpakāpju automātu, pilnpiedziņu un diferenciāļa bloķētāju.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.