BMW pastāsta par jauno 3.sērijas Touring universālu (+ FOTO)

Septembra beigās BMW 3.sērijas universāls nonāks pārdošanā, taču tehniskā informācija un attēli pieejami jau tagad.

Jaunais modelis pieaudzis izmēros, garumam pieliekot 7,6 centimetrus (līdz 4,71 m.),  platumam 1,6 centimetrus (tagad 1,83 metri), bet augstums palielinājies par astoņiem milimetriem (tagad 1,47 metri). Riteņu bāze tagad sasniedz 2,85 metrus, kas par četriem centimetriem vairāk nekā iepriekš. Telpas tagad vairāk kā priekšējiem, tā aizmugures pasažieriem, kuriem, turklāt tagad būs vieglāk iekāpt un izkāpt.

Diožu lukturi tagad jau standartaprīkojumā, bet adaptīvie LED lukturi ar lāzergaismu līdz 530 m par papildu maksu, tāpat kā LED miglas lukturi. Bagāžnieka durvis veras ar elektromotora palīdzību un atsevišķi atveramais aizmugurējais logs ir apmēram 20 mm platāks nekā vecajam modelim. Bagāžas telpa palielinājusies par pieciem litriem, sasniedzot 500 litrus vai 1510 litrus, ja nolaistas sēdekļu atzveltnes.

Līdz ar tirdzniecības startu pircējam piedāvās trīs benzīna un trīs dīzeļdegvielas dzinējus. Topmodeļa gods pienākas 374 ZS versijai M340i x-drive Touring ar rindas sešcilindru dzinēju. Sešcilindru motors arī dīzeļversijai 330d x-Drive Touring, kas attīsta 265 Zs, bet pārējie ir četru cilindru agregāti: 320i (184 Zs), 330i (258 Zs), 320d (190 Zs) un 318d (150 Zs).

Četru cilindru dīzeļdzinēji standarta komplektācijā ir aprīkoti ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Par maksu var izvēlēties astoņu ātrumu Steptronic pārnesumkārbu, kas ir standarts visiem pārējiem motoru variantiem. Nākamajam gadam paredzēts arī plug-in hibrīda modelis.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.