Ferrari 612 Scaglietti iegūst Shooting Brake virsbūvi (+ FOTO)

Nīderlandes virsbūvju izgatavošanas kompānija Vandenbrink pārbūvējusi 540 Zs jaudīgo Ferrari 612 Scaglietti par kupeju – universālu. Automašīnu pasūtījis kāds turīgs kolekcionārs.

Nīderlandē uzbūvēts pirmais Vandenbrink Shooting Brake eksemplārs, ko holandieši prezentēja jau 2008.gadā. Toreiz tie vienkārši skiču zīmējumi un pagāja desmit gari gadi, kamēr plānoto izdevās realizēt dzīvē.

Shooting Brake universāla pamatā ir 2011.gadā no ražošanas noņemtā Ferrari 612 Scaglietti 2+2 kupeja, kas tagad tikusi pie apjomīga kravas nodalījuma. Lai to panāktu Amsterdamā bāzētā kompānija demontēja Ferrari jumtu, pievienoja aizmugures daļai divas sekcijas ar stiklotiem jumta paneļiem, pārbūvēja aizmugures durvis un iemontēja apsildāmu aizmugures stiklu.

Šo eksemplāru pasūtījis kāds vietējais kolekcionārs – liels Shooting Brake automobiļu cienītājs, taču Vandenbrink ir gatavs izpildīt arī citus pasūtījumus, solot izpildīt ikvienu klienta vēlēšanos, tostarp iekļaujot aprīkojumā speciālo aprīkojumu medniekiem, golfa spēlētājiem vai zirgu sporta cienītājiem.

Ferrari 612 Scaglietti aprīkots ar 540 Zs jaudīgu 12 cilindru motoru, kas 100 km/h ļauj sasniegt 4 sekundēs. Maksimālais ātrums ir 320 km/h, bet izgatavoto eksemplāru skaits – 3025 vienības.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.