No 34 720 eiro – Volkswagen uzsāk pieteikumu pieņemšanu modernizētā Passat iegādei (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen uzsākusi pieteikumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlētos iegādāties modernizēto vidējās klases modeli Passat. Vācijas tirgū tā cena sākas no atzīmes 34 720 eiro.

Jaunajam Passat nedaudz izmainīts eksterjers, aprīkojums papildināts ar jaunākās paaudzes multimediju sistēmu, kas nodrošina plašas iespējas, bet tehniskā jomā pienesums būs modernizēta piekare, piedziņas komponentes un elektroniskie asistenti.

Bāzes versija Passat Vācijā maksās vismaz 34 720 eiro. Vēl pircējam pieejamas versijas Business un Elegance, kā arī īpašās modifikācijas GTE un Alltrack.

Kā pirmais Volkswagen pasaulē Passat tiek pie Travel Assist tehnoloģijas, kas līdz pat 210 km/h nodrošina daļēji autonomu pārvietošanos. Absolūts jaunievedums Volkswagen modeļos ir arī jaunā modulārā MIB 3 multimediju sistēma (pēc tam Golf 8 un ID 3), kas klausa balss pavēlēm (tāpat kā Mercedes un BMW), ļaujot vadīt navigācijas, telefona vai radio funkcijas. Katrs Passat jau sērijveidā būs aprīkots ar SIM karti un saņems piekļuvi Volkswagen We – tiešsaistes dienestam, kas apkopo visus Volkswagen koncerna Online-servisus. MIB 3 būs pieejams ar 6,5, 8 vai 9,2 collu ekrānu.

Līdz ar tirdzniecības startu modernizētajam Passat pieejami pieci dzinēji: divi TSI benzīna agregāti (190, 272 Zs) un trīs dīzeļi (120, 190, 240 Zs). Vēlāk tiek solīts Passat 2.0 TDI Evo ar 150 Zs un Plug-in-Hybrid GTE ar 218 Zs, kas ar elektrību varēs nobraukt līdz pat 55 km (WLTP cikls) – par 20 km vairāk nekā līdz šim.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.