Mercedes laiž klajā CLA Shooting Brake universāla AMG modeli (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz iepazīstinājusi ar jaunāko AMG saimes modeli – Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake, kas ieguvis 306 Zs jaudīgu motoru.

Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake tiek komplektēts ar divu litru četru cilindru turbodzinēju, kas attīsta 306 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu. Darbojoties pārī ar septiņu ātrumu robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņu vācu universāls 100 km/h sasniedz 4,9 sekundēs un var paātrināties līdz 250 km/h, kad nostrādā maksimālā ātruma elektroniskais ierobežotājs.

Normālos apstākļos griezes moments tiek pārnests uz priekšējiem riteņiem, bet, ja nepieciešams, vilkmi var sadalīt starp asīm proporcijā 50:50.

Shooting Brake universāla bāzes aprīkojumā ietilpst AMG Ride Control adaptīvā piekare ar alumīnija komponentiem, četru virzuļu bremzes ar 350 mm diskiem, braukšanas režīmu izvēle ar iestatījumiem Smoothness, Comfort, Sport, Sport +, un Individual. Papildaprīkojuma sarakstā atrodams MBUX multimediju komplekss ar AMG Track Pace telemetrijas datu uzskaites sistēmu.

Zināms, ka notiek darbs pie A-klases un CLA saimes variantiem ar indeksu “45”, kas iegūs kompaktklasei netipiski jaudīgu motoru ar 400 Zs.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.