Studenti radījuši Škoda Kodiaq pikapa konceptu (+ FOTO)

Škoda Tehniskās skolas studenti prezentējuši savu sesto konceptu. Šoreiz tas ir pikaps, kas radīts uz krosovera Kodiaq bāzes.

35 studentu grupa projektam veltījusi astoņus mēnešus, kuru laikā uz Kodiaq bāzes radīts pikaps Mountiaq. Tas ir diezgan radikāli pārbūvēts transportlīdzeklis ar 10 cm augstāku klīrensu (tagad 29 cm), 3 cm platāku riteņu bāzi, mazāka izmēra durvīm, pārveidotiem bamperiem un sliekšņiem. Aiz priekšējo pasažieru sēdekļiem iebūvēta siena ar logu, bet aizmugures daļā izveidota kravas platforma ar apgaismojumu un papildu kravas nodalījumiem zem grīdas. Pikaps komplektēts ar radiatora aizsargu, snorkeli, papildu gaismām (arī motortelpā) un viņču, bet par dzinējspēku tiek izmantots 190 Zs jaudīgs divlitru benzīna turbomotors.

Automašīnas salonā iebūvēti sporta sēdekļi ar integrētiem galvas balstiem, jumta apšuvums ar diožu izgaismojumu, 2000 vatu audio sistēma ar pastiprinātāju un sabvūferi.

Šis ir jau sestais Škoda Tehniskās skolas studentu darbs, agrāk tika prezentēts kabriolets uz Škoda Karoq bāzes, divvietīgs Citigo pilsētas auto, Fabia pikaps, kupejveidīgs Rapid Spaceback un elektriskais bagijs uz mazauto Citigo bāzes.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.