Škoda prezentējusi visādceļu universālu Superb Scout (+ FOTO)

Čehijas autobūves kompānija Škoda iepazīstinājusi ar skarbākiem braukšanas apstākļiem piemēroto Superb Scout, kas pieejams vienīgi universāla modifikācijā.

Škoda Superb Scout prezentācija tika sarīkota Bratislavā, Pasaules hokeja čempionāta ietvaros, bet markas dīleru centros šo modeli, kas Superb saimē iekļauts pirmoreiz, varēs sagaidīt 2020.gada sākumā.  

Vizuāli Superb Scout tiešām izskatās gatavs offroad piedzīvojumiem: automašīnai ir 15 mm augstāks klīrenss, atkarībā no versijas 18 vai 19 collu riteņi un melni plastikāta aizsargi sliekšņiem un riteņu arkām. Izceļas smalki veidotais priekšējais bamperis ar šūnveida resti un integrētiem LED miglas lukturiem. Glīti izskatās arī alumīnija krāsas spoguļu korpusi, jumta reliņi un logotipi uz spārniem ar modeļa nosaukumu. Salonā ir komfortabli sēdekļi ar daļēju ādas apdari, kontrastējošu šuvumu, Scout uzrakstu un interjera koka imitācijas dekoriem, bet par piemaksu tiek piedāvāti sēdekļi ar ādas vai zamša apdari.  

Superb Scout ir pieejams tikai universāla modifikācijā un tikai visu riteņu piedziņas versijā ar 190 Zs jaudīgu 2,0 TDI dīzeļdzinēju vai 272 Zs spēcīgu 2,0 TSI benzīna dzinēju. Abi komplektā ar septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu, atbilst Euro 6 standartiem, turklāt benzīna agregātam ir Start-Stop funkcija un bremžu enerģijas rekuperācijas sistēma.

Par papildu samaksu tiek piedāvāta adaptīva šasija ar iestatījumiem dažādiem braukšanas apstākļiem, bet Driving Mode Select izvēlei pievienots bezceļu algoritms, kas mazina stabilizēšanas sistēmas iedarbību un palīdz imitēt diferenciāļa bloķēšanu, piebremzējot buksējošos riteņus. Visbeidzot, mediju sistēmas izvēlnē ir parādījusies īpaša animācija, kas palīdz kontrolēt automašīnas darbību sarežģītos apstākļos.

Eiropas tirgū Superb Scout ieradīsies 2020. gada sākumā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.