Pamesto Ferrari pļava (+ FOTO)

Interneta vietnē Silodrome publicēti attēli no ASV, kur uz kāda nezālēm un krūmiem aizauguša lauka pamesti 13 Ferrari. Automašīnas tur nostāvējušas gandrīz 10 gadus.

Ferrari kolekcija piederējusi savulaik veiksmīgam advokātam, kurš slimības dēļ vēlāk vairs nespējis apmaksāt rēķinu par automašīnu uzglabāšanu slēgtā angārā.

Sākumā advokāts kolekcionējis Corvette, bet vēlāk pievērsies Ferrari. Kopumā viņš iegādājies 13 itāļu markas automobiļus: Testarossa, 308 Quattrovalvole, 400i, 328, 348 un Mondial.

2011. gadā viņam tika diagnosticēta nopietna slimība, tādēļ tika noslēgts līgums par visu automašīnu pārvietošanu uz apsargājamo angāru.

Sliktā veselības stāvokļa dēļ īpašnieks izlaida vairākus maksājumus un visi automobiļi tika pārvietoti uz angāram blakus esošo laukumu un pat saņemot samaksu, zem jumta vairs neatgriezās.

Kamēr notika tiesvedība Ferrari palika klajā laukā un tikai nesen kolekcionāra ģimene ieguva mantojuma tiesības. Pa to laiku divas no 13 automašīnām pazuda bez pēdām, bet pārējās tiek plānots atjaunot un pārdot.

 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.