Mercedes-AMG izlaidīs dinamiskāko modeli savā vēsturē

Ražotājs gatavo modeli Mercedes-AMG GT Black Series, kas ieradīsies 2020.gada vidū.

AMG vadītājs Tobiass Moers žurnālistiem pastāstījis, ka drīzumā tirgū tiks laists modelis  Mercedes-AMG GT Black Series, kas kļūs par dinamiskāko kompānijas vēsturē, ja neskaita Pirmās formulas bolīdus un nelielā skaitā saražot paredzēto supermašīnu One.

“Tas ieradīsies drīz, burtiski pagājšnedēļ ar to braucu. Tas būs ātrākais AMG modelis, ja neskaita One. Es nedomāju maksimālo ātrumu, bet apļa laiku, ”paskaidrojis Moers.

Darbs pie GT Black Series jaunā modeļa projekta ilgst jau vairākus gadus. Automobilis iegūs atvieglotu konstrukciju ar plašāku kompozītmateriālu pielietojumu, modernizētu piekari un uzlabotu aerodinamikas elementu komplektu. Provizoriska informācija liecina, ka jaunais GT Black Series saņems 640 Zs (900 Nm) jaudīgo twin-turbo V8 motoru no GT 63 S 4-Door četrdurvju kupejas.

Atgādināsim, ka šī modeļa priekštecis – Mercedes-Benz SLS AMG Black Series – tika izlaists 2013. gadā. Kupeja bija aprīkota ar 6,3 litru V8, kas attīstīja 631 Zs jaudu un strādāja pārī ar 7-pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu. Līdz simtam automobilis paātrinājās 3,6 sekunžu laikā, bet tā maksimālais ātrums bija 315 km/h.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.