Jaunais Bentley Continental GT iegūst V8 dzinēju (+ FOTO)

Bentley papildinājis modeļu Continental GT un GT Convertible saimi ar V8 motoru versiju. Līdz tam motoru piedāvājumā bija tikai W12 agregāts.

 Bentley Continental GT V8 un GT V8 Convertible tagad pieejams arī versijā ar astoņu cilindru motoru. Agregātam ir 4,0 litru tilpumus, 550 Zs (770 Nm) jauda un funkcija, kas atbilstošos apstākļos degvielas taupības nolūkos atslēdz pusi no cilindriem.. Komplektā ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu 100 km/h kupeja sasniedz 4,0 sekundēs, kabriolets – par 0,1 sekundi vēlāk. Maksimālais ātrums abiem modeļiem vienāds – 318 km/h.

Abi modeļi tiek komplektēti ar 20 collu 10-spieķu riteņu diskiem (22 collas par piemaksu), pneimatisko piekari un pilnpiedziņu ar dinamisko griezes sadales sistēmu pa asīm.  

Kabrioleta jumts atveras/aizveras 19 sekunžu laikā, turklāt jumta krāsu var izvēlēties no septiņiem pieejamiem variantiem. Atvērtā tipa modifikācija apgādāta ar sistēmu, kas apsilda kaklu, stūri, sēdekļus un elkoņbalstus.

Automašīnas ar V8 motoru iegūst arī LED-matricu lukturus, Bentley Audio sistēmu ar 10 skaļruņiem, ciparu mērinstrumentus, 12,3 collu multimediju sistēmas ekrānu, Bentley Drive Dynamics braukšanas režīmus, stūri ar  maināmu stūrēšanas spēka pretestību, elektriniski vadāmus amortizatorus.

 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.