Golf 8 kavēsies, starts 2020.gada sākumā

Mediji vēsta, ka Volkswagen nolēmis atlikt sava dižpārdokļa Golf jaunās paaudzes modeļa startu līdz nākamā gada sākumam. Iemesls – problēmas ar elektroniku.

Volkswagen atliks Golf astotās paaudzes modeļa startu līdz 2020.gada sākumam, lai gan sākotnēji tā prezentācija bija plānota reizē ar elektrisko hečbeku ID, Frankfurtes autoizstādē, kas atvērsies septembrī. Aizkavēšanas saistīta ar elektronikas kļūmēm golfiņa ciparu mērinstrumentu panelī, kas iegūs paplašinātas iespējas un pastāvīgu pieslēgumu globālajam tīmeklim.

Ņemot vērā radušos situāciju, ražotājs nolēmis nesteigties, atlikt Golf prezentāciju līdz būs novērstas visas kļūmes un koncentrēties elektriskā hečbeka projektam, kas kļūs par volfsburdziešu pirmo jaunās zaļās līnijas pārstāvi.  

Par jauno Golf zināms vien tas, ka hečbeks saglabās līdzšinējo platformu, pieaugs izmēros, iegūs revolucionāru interjeru, pastāvīgu pieslēgumu tīmeklim un jaunu hibrīdiekārtu, bet golfiņa ciparu mērinstrumentu panelis un drošības komplekss kļūs par etalonu segmentā.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.