Jaunais Subaru Legacy iegūs multimediju planšeti Tesla stilā (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Subaru publicējusi pirmos sedana Legacy jaunās paaudzes modeļa tīzerus, darot zināmu, ka pirmizrādi tas piedzīvos 7.februārī Čikāgas motoršovā.

Attēlos redzams, ka jaunais Legacy iegūs lielu, vertikāli novietotu multimediju kompleksa ekrānu, kas virtuāli sadalīts trīs blokos. Displeja augšpusē redzama virtuālā audio sistēmas vadība, centrālā daļa atvēlēta visu galveno funkciju pārvaldei, bet apakšējo bloku varēs izmantot, lai regulētu klimatkontroles iestatījumus. Tajā pašā laikā saglabātas arī vairākas fiziskas pogas, piemēram, pogas audio sistēmas skaļuma vai klimata temperatūras regulēšanai, taustiņš aizmugures stikla apsildes ieslēgšanai.

Par tehniskām izmaiņām informācijas vēl nav, taču eksperti pieļauj, ka jaunais Legacy iegūs jaunu 2,4 litru turbo opozītdzinēju, kas attīsta 264 Zs (374 Nm) un strādā pārī ar variatoru. Piezīmēsim, ka šādu dzinēju Subaru patlaban izmanto piecmetrīgā apvidnieka Ascent komplektēšanai.

Pēdējo modernizāciju Legacy piedzīvoja 2017.gadā. Toreiz Subaru sedanam tika atsvaidzināts ārējais izskats, uzlabots salons, iekļauta jauna multimediju sistēma ar Android Auto un Apple CarPlay atbalstu, pievienots EyeSight elektronisko palīgu komplekss ar adaptīvo kruīzkontroli.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.