BMW i4 elektriskā sedana pirmie attēli (+ FOTO)

Auto jaunumiem veltītie izdevumi publicējuši pirmos BMW elektriskās piedziņas sedana i4 attēlus. Tirgū tas nonāks 2021.gadā un konkurēs ar Tesla Model 3

BMW jaunuma attēlus publicējis Carscoop, taču vēlāk tie nonākuši arī citos auto tematikai veltītos interneta resursos. Attēlos redzamais prototips ir labi nomaskēts, tomēr eksperti spējuši saskatīt līdzību ar 2017.gada Frankfurtes autoizstādes konceptu Vision Dynamics, ko papildina risinājumi, kas aizgūti no 4.sērijas Gran Coupe. Zināms, ka i4 būs apveltīts ar lejupkrītošu jumta līniju, īsām virsbūves pārkarēm un pietiekami garu riteņu bāzi, lai aizmugures pasažieri varētu baudīt visas ērtības. BMW modeļu piedāvājumā jaunums novietosies pa vidu elektromobilim i3 un sportiskajam hibrīdam i8.  

i4 tiks izgatavots uz CLAR platformas un iegūs trešā līmeņa autonomās braukšanas sistēmu, kas patstāvīgi uztur kursu, paātrinās, bremzē un apdzen, tajā pašā laikā pierasot, lai vadītājs būtu jebkurā laikā gatavs pārņemt vadību.

100 km/h automašīna varēs sasniegt četrās sekundēs, maksimālais ātrums būs 200 km/h, bet gaitas rezerve – aptuveni 700 km.

Agrāk tika ziņots, ka līdz 2025.gadam BMW laidīs klajā 25 jaunus videi draudzīgus modeļus, no kuriem 12 būs elektriskās piedziņas spēkrati.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.