Renault modernizējis mazauto Twingo (+ FOTO)

Francijas autobūves kompānija Renault modernizējusi mazauto Twingo, kas ieguvis svaigāku izskatu, trīs aprīkojuma komplektācijas un jaunas individuālā noformējuma iespējas.

Modernizēto Renault Twingo varēs atpazīt pēc C-veida dienasgaismām ar integrētiem virzienrādītājiem, jaunā bampera un radiatora režģa. Jauns bamperis izveidots arī aizmugurei, bet jaunie lukturi dublē dienasgaismu grafikā ietverto C-veida formu.

Inženieri uzskatījuši, ka Twingo vadāmību uzlabos par 10 mm zemāka piekare, bet gaisa pievadi dzinēja dzesēšanai tagad būs visām aprīkojuma versijām.

Modernizētā Twingo motoru paletē būs vienlitrīgs atmosfēriskais benzīna dzinējs ar 65 vai 75 Zs (abiem 92 Nm), kā arī 95 Zs (135 Nm) jaudīgs agregāts ar turbīnu un 0,9 litru darba tilpumu. Mazāk jaudīgos motorus komplektēs ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, jaudīgāko – ar sešu pakāpju EDC robotizēto transmisiju un jaunu izplūdes sistēmu.

Renault Twingo aprīkojumā iekļauta Easy Link multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu, divas USB pieslēgvietas un aizslēdzams cimdu nodalījums.

Papildaprīkojuma sarakstā iekļauta iespēja izvēlēties ātrumpārslēga sviras dizainu.

 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.