Veltīts evolūcijai – Toyota izgatavo apvidus auto Land Cruiser īpašo versiju (+ FOTO)

Čikāgas motoršovā Japānas autobūves kompānija Toyota nodemonstrēs apvidus auto Land Cruiser versiju Heritage Edition, kas veltīta modeļa vairāk nekā 60 gadu garajai vēsturei.

Toyota Land Cruiser Heritage Edition salonā būs tikai divas sēdekļu rindas, automobilis aprīkots ar kaltiem BBS 18 collu riteņu diskiem un jauna dizaina radiatora resti. Uz piederību īpašai kārtai norādīs arī logotipi ar versijas uzrakstu un tas, ka Heritage versijai nav kāpšļu.

Standarta aprīkojumā iekļauti sēdekļi ar ventilāciju, četru zonu klimatkontrole ar 28 plūsmas deflektoriem, multimediju iekārta ar deviņu collu ekrānu, adaptīvā kruīzkontrole un bezvadu uzlāde viedtālrunim. Vadītājam palīdzēs CRAWL Control bezceļu kruīzkontrole, sistēmas, kas palīdz uzbraukt un nobraukt no kalna, Multi-Terrain Select braukšanas režīmu izvēle, Off-Road Turn Assist palīgsistēma, kas uzlabo manevrētspēju.

Motortelpā atrodas 5,7 litru V8 agregāts, kas attīsta 386 Zs jaudu (544 Nm), strādā kombinācijā ar astoņu pakāpju ECT-i automātisko pārnesumkārbu, pilnpiedziņu, divpakāpju sadales kārbu, pazeminošo pārnesumu un KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System) virsbūves stabilizācijas sistēmu. Automašīnas piekare, radiators un sadales kārba pasargāta ar metāla vairogiem.

Zināms, ka pavisam taps 1200 Toyota Land Cruiser Heritage Edition eksemplāru. Visi paredzēti ASV tirgum, taču cena vēl nav zināma. Pārdošana sāksies vasaras beigās.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.