Pirmie attēli ar jauno Volkswagen Golf (+ FOTO)

Auto jaunumiem veltītajos izdevumos parādījušies pirmie attēli ar jaunās, astotās paaudzes Golf, kas pilnīgi bez maskas nobildēts pie kāda no ātrās ēdināšanas uzņēmumiem Vācijā.

Attēlus ievietojis Instagram lietotājs johannes.vag, kam pirmajam izdevies jauno golfiņu pieķert bez maskējošajām uzlīmēm vai citiem kamuflāžas pārveidojumiem, ko ražotāji izmanto, lai savus jaunumus pasargātu no ziņkārīgo acīm un neatklātu to izskatu pirms laika.

Eksperti atzīmē, ka jaunā Golf izskats lielos vilcienos nav mainījies, tādēļ, lai atšķirtu to no aktuālā modeļa, jāieskatās vērīgāk, piemēram, vēršot uzmanību uz priekšējiem lukturiem, kas kļuvuši šaurāki un līdzinās kompaktajam krosoveram T-Roc. Arī aizmugures lukturi veido kaut ko līdzīgu pašreizējā Golf un T-Roc optikai, tiesa – ar jaunu LED diožu zīmējumu.

Vācu mediji raksta, ka jaunā Golf projektā ieguldīti 1,8 miljardi eiro, tādēļ nav šaubu, ka pircējs sagaidīs visu jaunāko, progresīvāko un modernāko, ko ražotāji paredzējuši kompaktās klases segmentam.

Jau tagad var teikt, ka ikviens Golf 8 automobilis tiks komplektēts ar ciparu mērinstrumentu paneli, atkarībā no versijas būs pieejams Head-up projekcijas ekrāns (gandrīz visa vējstikla augstumā šofera pusē), vienkāršota balss vadība, kuras uzrunāšanai vairs nevajadzēs tradicionālo saukli “Hey VW”, bet pietiks ar, piemēram, “esmu noguris”, lai sistēma piedāvātu tuvāko viesnīcu un nospraustu uz turieni navigācijas maršrutu.  

Volkswagen Golf 8 ražošana sāksies šogad un dīleru centros to var gaidīt gada otrajā pusē.

VW GOLF 8 Foto: Ekrānšāviņš no Instagram.com

VW GOLF 7 Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.