Atklāj pieteikšanos BMW X2 M modelim (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija BMW uzsākusi pieteikumu pieņemšanu no interesentiem, kas vēlas iegādāties krosovera X2 sportisko M modeli M35i. Piegādes klientiem sāksies pavasarī.

BMW papildina krosovera X2 saimi ar sportisko modifikāciju M35i, kas aprīkota ar 2,0 litru Twin-Power turbo četrcilindru benzīna motoru, kas attīsta 306 Zs jaudu un 450 Nm griezes momentu. 

Pateicoties xDrive pilnpiedziņai un Launch Control starta sistēmai, BMW X2 M35i ieskrējiens līdz simtam ilgst 4,9 sekundes.

Krosovers aprīkots ar M Sport piekari, kura ir zemāka un komplektēta cietākām atsperēm, M Sport pašbloķējošo diferenciāli, pastiprinātiem bremžu mehānismiem un vēl precīzāku stūres iekārtu.

Krosovera salonā būs M Sport stūre ar ādas apdari un stūres svirām, sporta sēdekļi ar izteiktu sānu atbalstu (piemaksa). Sēdekļiem var izvēlēties arī perforētas ādas vai ādas/alkantara kombināciju. Sarakstā ir arī adaptīvā piekare ar diviem darbības režīmiem, projekcijas displejs, parkošanās palīgsistēma un sastrēgumu asistents.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.