Lamborghini modernizē Huracan – pirmie attēli un informācija (+ FOTO)

Itālijas varenauto ražotājs Lamborghini publicējis pirmos attēlus, kas atklāj modernizētā Huracan konstrukcijas detaļas. Tiek solīts, ka pirmizrāde notiks tuvākajā laikā, precīzu vietu un laiku gan neminot.

Auto jaunumiem veltītais izdevums Auto Express ziņo, ka modernizācijas gaitā Huracan ieguvis agresīvāka izskata priekšējo daļu, kas līdzinās pašreizējam topmodelim Performante, savukārt aizmugure izmainīsies pilnībā un varēs lepoties ar jaunu difuzoru, lukturiem un izplūdes sistēmu, kuras izvadi novietoti augstāk nekā līdz šim.   

Zināms, ka atjauninātā Huracan salonā tiks uzstādīts liels skārienjutīgs ekrāns, kas aizvietos pogas, automobilis iegūs modernizētu piekari un jaudīgāku V10 motoru, kas būs par 10 Zs stiprāks, atkarībā no versijas, sasniedzot 590 un 620 Zs.

Pirmie tirgū dosies modernizētie LP610-4 kupejas un spaidera versijās, bet vēlāk sekos LP610-4 – modelis ar aizmugures riteņu piedziņu. Kas attiecas uz jau pieminēto Performante, kas ražotāja piedāvājumā ienāca salīdzinoši nesen, tad šogad tā modernizācija nav plānota.

Foto: Ekrānšāviņš

Lamborghini Huracan Performante Spyder Ženēvas 2018.gada izstādē Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.