Volkswagen plāno Land Rover Defender konkurentu ar elektrisko piedziņu

Vācijas autobūves kompānija plāno jaunu apvidus auto. Šāds krosovers iegūtu elektrisko piedziņu un konkurētu ar Land Rover Defender.

Vācu izdevums Autobild raksta par jaunu Volkswagen projektu, kas iekļauts koncerna tuvāko gadu plānos. Runa ir par jaunu krosoveru T-Rug, kas taptu uz  MEB (Modularer Elektrifizierungsbaukasten) platformas, tiktu komplektēts ar elektrisko piedziņu un būtu pieejams ar trīs un piecu durvju virsbūvēm. Mazākā modeļa garums būtu aptuveni 4,40 m, bet lielākā – 4,85 m. Ja projektam dotu zaļo gaismu, Volkswagen iekļautos jaunā segmentā, kur pašlaik saimnieko Land Rover Defender, Jeep Wrangler un Mercedes G-klase. 

Volkswagen modeļu gammā jaunums nostātos pa vidu Tiguan Allspace un Touareg. Pateicoties vidi saudzējošajam elektromotoram, plastikāta aizsargiem un pilnpiedziņai, T-Rug būtu piemērots izbraucieniem pie dabas, bet salonā izmantotie īpaši izturīgie materiāli ļautu izmantot augstspiediena mazgāšanas ierīci arī iekšpusē, ātri un viegli atgriežot agrāko izskatu pēc viesošanās smagākos bezceļos.

Projekts vēl nav apstiprināts, taču, ja tas notiks, šāds modelis Volkswagen piedāvājumā parādītos līdz 2022.gadam.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.