Romas pāvesta Lamborghini varēs vinnēt loterijā

Labdarības tiešsaistes platforma Omaze izspēlēs loteriju, kuras galvenā balva ir Franciskam uzdāvinātais Lamborghini Huracan. Izredzes vinnēt atkarīgas no labdarībai veiktā ziedojuma summas.

Vatikāna karoga baltajās krāsās krāsoto varenauto Lamborghini kompānija Franciskam uzdāvināja pērnā gada novembrī. Huracan nogādāja uz pāvesta pastāvīgo dzīvesvietu – Vatikāna viesnīcu St.Martha`s House, kur pāvests to svētīja un atstāja autogrāfu uz motora pārsega. Uzreiz pēc tam ekskluzīvo kupeju pārdeva izsolē, bet iegūtos līdzekļus – 809 375 eiro – nodeva organizācijām, kas nodarbojas ar kristiešu baznīcu un īpašumu atjaunošanu Irākā, palīdz sievietēm migrantēm un sniedz medicīnisko palīdzību Āfrikas iedzīvotājiem.

Tagad šo pašu Huracan varēs vinnēt izlozē. Lai tiktu pie šādas iespējas, loterijas dalībniekam jāveic ziedojums vismaz 10 dolāru vērtībā, kas tiek novērtēts ar nosacītām 100 ballēm. Jo lielāka ziedojuma summa, jo lielāks baļļu skaits un iespēja vinnēt. Maksimālā ziedojuma summa ir 5000 dolāru, ko pielīdzina 50 000 ballēm.  

Iegūtie līdzekļi tiks novirzīti no kara darbības un vergu tirdzniecības cietušo cilvēku atbalstam.

Zem motora pārsega Lamborghini Huracan iebūvēts 5,2 litru V10 benzīna agregāts, kas attīsta 610 zirgspēku jaudu un 650 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h superauto paātrinās 3,2 sekundēs, 200 km/h tas var sasniegt 9,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 325 km/h.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.