Lincoln parāda Audi Q7 konkurentu (+ VIDEO)

Ford kompānijas luksusa zīmols Lincoln nodemonstrējis krosoveru Aviator, kas ASV tirgū konkurēs ar tādiem Eiropas ražotāju modeļiem kā Audi Q7, BMW X5, Mercedes-Benz GLE un Volvo XC90.

Jaunais Aviator, kas Lincoln piedāvājumā nostāsies zemāk par Navigator, izceļas ar masīvu priekšpusi, hromētu radiatora resti un šauriem aizmugures lukturiem, kurus savieno stopsignāla diodes visa bagāžnieka vāka platumā.   

Salonā iebūvēts ciparu mērinstrumentu panelis un liels skārienjutīgs multimediju sistēmas ekrāns atsevišķā blokā. Aviator kļuvis par pirmo amerikāņu markas modeli ar elektronisko atslēgu, kas nodrošina ne tikai durvju atvēršanu un motora iedarbināšanu, bet arī citas funkcijas, ko realizē ar speciālu viedtālruņa lietotnes palīdzību.

Krosovers aprīkots ar adaptīvo piekari, kas tiek automātiski sagatavota optimālajam režīmam, saņemot datus no priekšpusē iebūvētas video kameras un sensoriem.  Pieejami arī vairāki braukšanas režīmi, projekcijas displejs, apsildāmi priekšējie un aizmugures sēdekļi, ādas apdare u.c.  ekstras.

Lincoln Aviator būs pieejams ar aizmugures vai visu riteņu piedziņu, tiks komplektēts ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un sešcilindru motoru, kas attīsta 400 zirgspēku jaudu un 542 ņūtonmetru griezes momentu.

Vēlāk motoru izvēlei pievienosies hibrīdversija ar 450 Zs (813 Nm) jaudu. Strāvas krājumus varēs papildināt no mājas elektrotīkla un noteiktu atstatumu veikt arī tikai elektriskā režīmā.

Zināms, ka Lincoln Aviator paredzēts Ziemeļamerikas un Ķīnas tirgum, taču cenas ražotājs vēl nenosauc.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.