Škoda ļauj ieskatīties jaunā hečbeka Scala salonā

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi jaunā hečbeka Scala salona attēlus, pie viena atklājot, ka modeļa prezentācija notiks 6. decembrī Telavivā.

Scala salons iekārtots Parīzes autoizstādē nodemonstrētā koncepta Vision RS stilā un izceļas ar  9,2 collu mērinstrumentu paneli un MIB jaunās paaudzes multimediju iekārtu, kurai ir MirrorLink un Apple CarPlay atbalsts, kā arī 10,3 collu skārienjutīgs ekrāns.

Vēl viens jaunievedums – Škoda Connect ar Google Earth kartēm un caur viedtālruni realizēto attālināto piekļuvi automašīnas funkcijām. Jāpiezīmē, ka programmnodrošinājuma atjaunināšana šim pakalpojumam notiks ar mākoņservisa starpniecību.

Škoda Scala ir 467/1410 litru bagāžas nodalījums, bet motoru paleti veido viens dīzeļdzinējs un trīs benzīna agregāti ar 90-150 Zs jaudu. Dīzeli varēs kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu, benzīna motorus – ar piecu un sešu pakāpju mehānisko vai septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu.

Jaunā hečbeka garums ir 4362 mm, tas ir 1793 mm plats un apveltīts ar 2649 mm riteņu garenbāzi. Automašīnas pirmizrāde paredzēta 6.decembrī Telavivā un čehu kompānijas modeļu piedāvājumā tas nomainīs liftbeku Rapid. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.