Seat ieskicē savu nākotnes modeļu dizainu

Ženēvas 2019.gada autoizstādē nākamā gada martā Seat sola nodemonstrēt Seat Leon ceturtās paaudzes koncepta modeli, kas iecerēts kā kompānijas jaunā dizaina stila pirmais pārstāvis.

Veidojot konceptu, Seat neslēpj, ka dizaina jomā tas nolēmis attālināties no saviem Volkswagen grupas radiniekiem un vēl vairāk izcelt markas individuālo tēlu, savukārt tehniski tas būs tas pats “spāņu Golf” ar VW Grupas universālo MQB platformu pamatā.

Leon kļūs par pirmo Seat modeli, kam būs pieejama hibrīdmodifikācija, kā arī pirmais, ko komplektēs ar inovatīvo multimediju informācijas kompleksu, ko kompānija izstrādā pēdējos divus gadus.  

Agrāk tika ziņots, ka līdz 2020.gadam Seat laidīs klajā sešus jaunus modeļus. Šobrīd jaunākais pārstāvis spāņu autoražotāja modeļu klāstā ir krosovers Tarraco, kas savu pirmizrādi piedzīvoja oktobra sākumā, Parīzes autoizstādē.

Savukārt decembrī tirgū nonāks Seat sporta apakšzīmola Cupra pirmais modelis – 300 Zs jaudīgais krosovers Cupra Ateca. Zināms, ka Vācijas tirgū tas maksās vismaz 42 850 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Seat Tarraco

Cupra Ateca

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.