Chevrolet Camaro turpmāk arī kā hibrīds

Chevrolet paziņojis, ka divdurvju kupejas Camaro versijām pievienosies divi hibrīda varianti uz 2,0 un 6,2 litru benzīna motoru bāzes.

Chevrolet Camaro motoru piedāvājumā tiks iekļautas divas hibrīdversijas. Mazāk jaudīgais variants, kas apvienos divlitru četrcilindru turbo motoru un elektromotoru, attīstīs 370 Zs kopējo jaudu un spēs paātrināt kupeju līdz simtam 4,4 sekundēs, savukārt jaudīgākais variants ar 6,2 litru V8 motoru attīstīs 461-552 Zs un 100 km/h sasniegs 4,0 vai 3,7 sekundēs. Mazākā hibrīda vidējais degvielas patēriņš ir 7,8 litri, bet jaudīgākais 100 km pieveiks, patērējot vidēji 9,8 litrus.

Camaro bāzes versija tiks aprīkota ar jaunu benzīna četrcilindru turbo motoru no pikapa Silverado. Tas attīsta 310 Zs jaudu un 472 Nm griezes momentu un var nodrošināt paātrinājumu līdz 100 km/h 5,2 sekundēs, kas ir par 0,2 sekundēm ātrāk nekā to spēj pašreizējā muskuļauto bāzes versija.

Chevrolet Camaro hibrīdi konkurēs ar topošo Ford Mustang Hybrid. Zināms, ka 405 Zs jaudīgais Camaro konkurents tiks aprīkots ar 2,3 litru EcoBoost agregātu, elektromotoru, kas iebūvēts starp iekšdedzes dzinēju un transmisijas bloku, kā arī 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.