Skāde 4 miljoni – Vācijā atklāj zagļu bandu, kas ilgstoši zaguši un izjaukuši dārgus automobiļus

Vācijas pilsētā Diseldorfā atklāts noziedzīgs grupējums, kas ilgstoši zadzis un izjaucis dārgus automobiļus. Detaļas vēlāk pārdotas par lielu naudu.

Vācu izdevums Autobild raksta par noziedzīgu grupējumu, kas ilgstoši „saimniekojis” Diseldorfas apkaimē. Saskaņā ar policijas informāciju, noziedznieki vairākus gadus zaguši automašīnas, nogādājuši tās uz Diseldorfu un tad izjaukuši, detaļas noglabājot vairākās vietās. Grupējumam uz pēdām izdevies nokļūt, saņemot anonīmu ziņojumu par to, ka Diseldorfā tiekot izjauktas zagtas automašīnas.

Jūlijā no Beļģijas policijas tika saņemts pieprasījums par nozagtu Mercedes, kas dienu vēlāk tika manīts Diseldorfā. Policija uzsāka meklēšanu un atrada automobili, kas jau daļēji bija izjaukts. Tika aizturēts viens no bandas locekļiem, taču aizdomās tiek turēti vēl 15 dalībnieki, pārsvarā vienas ģimenes locekļi, kas savulaik iebraukuši no Libānas.  

Policijas izmeklēšana ilgst jau vairākus mēnešus un šajā laikā atrasti vairāk nekā 100 nozagti automobiļi vai to detaļas. Pārsvarā zagti BMW markas automobiļi, bet kopējais zaudējums, ko nodarījusi šī banda, sasniedz četrus miljonus eiro.

Foto: iAuto.lv/Ilustratīvs attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.