Video atklāj Volkswagen vismazāko SUV (+ VIDEO)

Dažas dienas pirms oficiālās pirmizrādes Volkswagen publicējis jaunu video, kas atklāj kompānijas vismazākā krosovera T-Cross interjera un eksterjera detaļas.

Video redzams, ka Volkswagen T-Cross ieguvis diožu lukturus, ciparu mērinstrumentus, kombinēto sēdekļu apdari un divkrāsu riteņu diskus.

Reklāmas kampaņas laikā Volkswagen uzsvēra, ka T-Cross kļūs par drošāko automobili savā segmentā. Jau bāzes versijā tas būs aprīkots ar plašu klāstu elektronisko palīgu, tostarp ar proaktīvo pasažieru aizsardzības sistēmu, līdzīgi kā Arteon un Touareg. Aprīkojumā būs arī joslas uzturēšanas palīgs un City Emergency Braking System ārkārtas bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju.

Volkswagen vismazākajam krosoveram būs piecas aprīkojuma komplektācijas un garenvirzienā pārbīdāms aizmugures sēdeklis.  Automobilis būs apveltīts ar 455/1281 litru bagāžas telpu, 18 collu riteņu diskiem, multimediju sistēmu (8 collu ekrāns), bezvadu viedtālruņa uzlādes funkciju, četrām USB ligzdām,  300 vatu Beats Audio audio sistēmu.

Zināms, ka motoru piedāvājumā iekļauts trīscilindru benzīna agregāts ar 1,0 litru tilpumu (95 un 115 Zs), jaudīgs benzīna turbo motors ar 150 Zs, kā arī 1,6 litru 95 Zs (250 Nm) dīzeļdzinējs. Transmisiju izvēlē – piecu un sešu pakāpju mehāniskā pārnesumkārba, kā arī DSG divsajūgu robotizētā pārnesumkārba.

Volkswagen T-Cross oficiālā pirmizrāde notiks 25.oktobrī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.