No 33 950 eiro – Lexus nosauc sava mazākā modeļa cenu Eiropas tirgum

Japānas autobūves kompānija Lexus atklājusi sava vismazākā modeļa UX cenas Eiropas tirgum. Vācijā būs pieejamas divas versijas, cena sākas no 33 950 eiro.

Lexus uzsāk pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlētos iegādāties kompānijas mazāko modeli UX.

Eiropas tirgum sagatavotas divas versijas: UX 200 ar 2,0 litru 171 Zs benzīna motoru un priekšējo riteņu piedziņu (no 33 950 eiro), kā arī hibrīdmodelis UX 250h ar 178 Zs jaudīgo benzīna/elektrisko iekārtu un E-Four pilnpiedziņu (no 35 900 eiro).

Neskaitot bāzes versiju, Lexus UX pieejams arī Executive Line, F Sport, Luxury Line, kā arī Launch Edition un Business Edition aprīkojuma komplektācijās.

Jau bāzes versijā tas būs aprīkots ar 17 collu riteņu diskiem, divu zonu klimatkontroli, 7 collu displeju, Lexus Safety Systems Plus, ieskaitot Pre-Crash Safety sistēmu ar automātisko bremzēšanu un gājēju atpazīšanas funkciju.

Līdz ar tirdzniecības startu, Lexus UX būs pieejams arī izdevīgajā Launch Edition. Šī versija izveidota uz Executive Line bāzes un komplektēta, tostarp ar navigāciju, bezatslēgas pieejas sistēmu, apsildāmiem sēdekļiem priekšā, apsildāmu stūri. Versijā UX 200 tā maksā 37 950 eiro, bet kā hibrīdmodelis – 39 900 eiro.

Pirmos pasūtītos automobiļus Lexus UX pircēji saņems martā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.